Обстріл Очакова: тяжких поранених відправляють до Миколаєва

Коментарi:

Очаків обстріляли з РСЗВ

Російські окупаційні війська у понеділок вдень, 9 січня, обстріляли Очаків. Як повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, ракети були направлені до міської лікарні.

"Пошкоджено лікарню, багато вікон та дверей. На території лікарні постраждалих немає", – написав він.

Кім уточнив, що станом на 16.52 відомо про вісім поранених. Їх буде більше, оскільки постраждалі ще надходять. Трьох тяжких відправили на лікування до Миколаєва.

У свою чергу голова Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк повідомила, що внаслідок обстрілу портової та міської інфраструктури Очакова російськими реактивними системами залпового вогню, зруйновано декілька адмінбудівель, пошкоджено житлові будинки та міську лікарню.

Заступник міського голови Очакова Олексій Васьков закликав городян самостійно підготуватися до ночі та підручними засобами закрити вибиті вікна.

«Максимально приготуйтеся до ночі. Закривайте вибиті двері та вікна плівкою, ковдрами, все що є під рукою. Будемо просити допомоги з області і зранку по можливості допомагатимемо людям», – заявив він.