Миколаївець здавав окупантам позиції ЗСУ у своєму місті

Коментарi:

Скоро його судитимуть.

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця міста Миколаєва за фактами несанкціонованого поширення інформації про розташування ЗСУ, а також виправдовування, визнання правомірною та заперечення збройної агресії рф проти України.

Обвинувачений, маючи проросійські погляди, систематично збирав дані про місця розташування військовослужбовців, зброї та техніки ЗСУ на території Миколаєва. Він розміщував їх у Телеграм-каналі антиукраїнської спрямованості.

На початку вересня чоловік розмістив інформацію з фото про переміщення, розташування на території міста озброєння та підрозділів ЗСУ. На зображення він наніс умовні позначки і текстове повідомлення із поясненням та прив’язкою до інтернет-мапи.

Також він неодноразово підтримував та прославляв російських солдат та заперечував збройну агресію РФ проти України. Наразі чоловік перебуває під вартою, повідомили в офісі Генпрокурора.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими УСБУ в Миколаївській області. Обвинувачувальний акт скеровано до суду за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури.