У Миколаєві на пожежі знайшли труп

Коментарi:

7 січня по вулиці Врожайній у Миколаєві загорівся металевий гараж площею 25 квадратних на території приватного домоволодіння.

Близько шостої вечора пожежу загасили. Після восьмої вечора по вулиці Квітковій спалахнула господарська будівля. Через годину вогнеборці полум’я на площі 30 квадратних метрів теж загасили.

У Вознесенську близько о пів ночі загорілася літня кухня в будинку по провулку Ковальського у Вознесенську. Палало на площі 35 квадратних метрів. І тут оперативно спрацювали рятувальники.

8 січня близько третьої ночі горів будинок у селі Семенівка Первомайського району. пожежу ліквідовували на площі 60 квадратних метрів .

А близько шостої ранку горів будинок у Залізничному селищі в Миколаєві. Площа, яку охопила пожежа, становила всього 10 квадратних метрів. Але саме там рятувальники виявили тіло чоловіка.

Причини всіх пожеж встановлюється. Загалом на Різдво до гасіння залучалось сім одиниць техніки та 35 вогнеборців, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.