Різдвяні «подарунки» з України – в Кемерово прибув потяг свіжеморожених окупантів, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Оперативна інформація станом на шосту ранку 8 січня.

Розпочалася 319 доба російського широкомасштабного вторгнення.

Незважаючи на оголошений окупантами так званий “режим припинення вогню”, протягом минулої доби, він завдав дев’ять ракетних, три авіаційних удари та здійснив 40 обстрілів з РСЗВ. Є поранені та загиблі серед мирного населення.

На Херсонському напрямку ворог здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії Антонівки, Чарівного, Дорожнянки, Інженерного, Білогір’я, Олексіївки, Малих Щербаків, Степового.

На тимчасово зайнятих територіях, в населених пунктах Горностаївка, Каїри, Заводівка і Маринське Херсонської області, окупанти зупинили трансляцію усіх українських телеканалів, транслюється тільки російське телебачення.

Противник продовжує зазнавати втрат. З Ростова-на-Дону до Кемеровської області прибув потяг із рефрижераторами з трупами окуапнтів. Їх мають розвантажити до місцевих моргів.

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала ударів по 21 району зосередження противника, а також три удари по позиціях ЗРК.

Збито три розвідувальних БпЛА окупантів типу “Орлан-10”.

Наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, п’ять районів зосередження живої сили та військової техніки і два склади боєприпасів.