Кувалдинг, крапельниця та зняття шкіри: «вагнерівець» розповів про страти у ПВК

Коментарi:

Найгуманнішим вважається, коли найманцеві дають шанс загинути на полі бою.

Один із найманців ПВК «Вагнер» на умовах анонімності заявив про застосування кількох видів «страт» для бойовиків. Найпоширенішою є розстріл.

Як повідомляє Telegram-канал ВЧК-ОДПУ, розстріляти «вагнерівців» можуть практично за що завгодно.

«Найпоширеніша страта – це звичайний розстріл. Не тому, що гуманно, а тому що прагматично та найзручніше. Розстріляти можуть за хорт з інструкторами, відмову виконувати наказ, за мародерку, алкоголь, цигарки, зґвалтування тощо. Але це саме страта, тоді як можуть просто «покарати»: прострелити ногу, зламати ноги, дати дуже небезпечне завдання», – розповів «вагнерівець».

Найманець підтвердив, що «Вагнер» практикує дикунські страти кувалдою. Втім, такі страти застосовують, коли стався великий заліт. Крім того, «вагнерівців», які провинилися, можуть катувати, знімати з них шкіру і відправляти в бій без реальної можливості повернутися живим.

«Для кувалдингу потрібен великий заліт – саме зрада. Про це більше розмов. Були розмови, як за зраду свою просаджували животом на тени для сауни і включали їх. Аналогічно – зняття шкіри та крапельниця за вбивство командирів. Як «добрий» вид страти – однозначно рокове завдання, де вижити в принципі не реально: штурм позицій до упору; розвідка боєм без шансу повернутись і т.д. Не можна сказати, що це регламентована кара, але вона стала якоюсь традицією, коли бійцю дають шанс на нормальний похорон та виплати сім'ї», – поділився «вагнерівець».