iPhone 12 Pro Max: недоліки та переваги

Коментарi:

Якщо не розглядати нове чотирнадцяте покоління, то вважається iPhone 12 Pro Max бу момент виходу найбільшим смартфоном серед тих, які взагалі існують. Телефон подобається багато кому через свої функціональні можливості, розміри, колір, зручне використання.

Якщо розглядати безпосередньо діагональ, то слід одразу зазначити, що складає вона 6,7 дюйма. Не для всіх створений такий гаджет. Наприклад, підліткам чи дітям він може виявитися завеликим. Але для роботи або для навчання це точно просто ідеальний варіант, повз якого не можна проходити. Для ігор, соціальних мереж, фільмів, серіалів, використання програм підходить iPhone 12 Pro Max дуже добре. Користуватися, якщо звикнути, такою моделлю максимально зручно.

Переваги iPhone 12 Pro Max

Якщо порівнювати iPhone 12 Pro Max та iPhone 12 Pro, то загалом ці гаджети однакові, проте декілька відмінностей, за які люди сплачують більше коштів, все ж є.

Якщо розглядати переваги телефонів, то точно слід сказати, що – це автономний гаджет. Батарея цього телефону має найбільшу ємність, як зазначає сам виробник. Логічно припустити, що саме через цю характеристику багато хто і обирає модель. Людям потрібні телефони, які не заряджаються постійно від розетки чи павербанка для нормального функціонування. iPhone 12 Pro Max вистачить майже на дві доби, тож з цього приводу точно не потрібно перейматися й це вже плюс.

Хтось може сказати, що телефон не має бути автономним, оскільки виробник збільшив екран, а от ємність залишив такою самою. Це міф. Насправді гаджет економно заохочує енергію, оскільки цей смартфон працює на одному з найкращих процесорів.

Блоки камер візуально у iPhone 12 Pro Max нічим не відрізняються від iPhone 12 Pro, проте це виключно на перший погляд. Якщо придивитися, то можна помітити, що модулі трохи менші. Завдяки цьому тримати телефон у руках набагато зручніше, що є великим плюсом. Відомо, що виробник збільшив сенсор ширококутної камери майже на 50%. Тож можна буде заохочувати більше предметів та елементів для насиченої, цікавої картинки. Гарантована максимальна чіткість зображення незалежно від того, в темряві людина намагається зробити контент чи при гарному освітленні.

Ще один плюс – це досконала оптична стабілізація. Ця функція на телефоні iPhone 12 Pro Max дуже добре згладжує відео, плюс фото робить набагато чіткішими, чим це було раніше. Знімки будуть дійсно просто шикарними, а якщо ще ввімкнути режим кіно, то на цей гаджет вдасться зняти справжній професійний кліп.

Продуктивність, оптимізація, потужність – це причини обрати серед всіх смартфонів безпосередньо модель iPhone 12 Pro Max. Вона має й дуже приємний на вигляд дизайн, тож цей телефон повинен влаштовувати людей повністю за всіма своїми параметрами. До речі, слід не забувати про штучний інтелект та алгоритми. Їх можна застосовувати під час редагування фото, відео. Тоді телефон самостійно запропонує найкращий варіант.