Війна в Україні закінчиться до смерті путіна, – Буданов

Коментарi:

Дикттор дуже хворий, він хворіє довго і дуже серйозно, проте побачити перемогу України у війні, яка розпочала Росія, він встигне ще до своєї смерті.

Таку думку в інтерв'ю ABC News висловив керівник ГУР МО Кирило Буданов.

На запитання журналістки, чи хворий путін, Буданов відповів, що російський диктатор хворий і вже дуже довго. Він також повідомив, що Путін хворий на рак.

"Ми просто знаємо це – від людей, джерел", – сказав начальник розвідки, ймовірно кажучи про людей, наближених до російського диктатора.

Журналістка також спитала: коли, на думку Буданова, помре російський диктатор. На що він відповів, що, на його думку, дуже скоро, додавши, що він на це сподівається.

Водночас, начальник ГУР зазначив, що він вважає, що війна в Україні має закінчитися до смерті путіна. Однак зазначив, що після смерті диктатора до РФ пройде трансфер влади.

Нагадаємо, розвідка Данії у своєму розслідуванні зібрала чимало інформації, що підтверджує хворобу путіна. Водночас вона вважає, що в момент вторгнення російського диктатора в Україну на нього вплинули ліки, які він приймав під час лікування онкології.