Найближче оточення путіна розпочало запеклі розбірки між собою, – терорист Гіркін (Стрєлков)

Коментарi:

Протистояння двох впливових угруповань прискорить поразку рф у війні.

Почалася боротьба за владу двох великих угруповань з оточення путіна. Про запеклі розбірки розповів терорист, що розшукується, Ігор Гіркін (Стрєлков).

У прямому ефірі на YouTube-каналі Гіркін зазначив, що атаку на команду Шойгу розпочав Пригожин, який не лише має власні бойові підрозділи ПВК «Вагнер», а й накачує власний політичний авторитет.

«Пригожин фактично відкрито виступив проти Шойгу, тому що атака на Герасимова за фактом – це атака на Шойгу. Наразі Пригожин активно накачує собі авторитет і вже вийшов у публічну площину. Його останні виступи говорять про те, що він себе позиціонує не лише як військовий командир, а й як військово-політичний діяч. Угруповання, до якого входить Пригожин, протистоїть угрупованню, яке очолює і в якому перебуває Шойгу. Вони вже почали битися і б'ються не за кількість снарядів. Наразі йдеться про те, що буде після Путіна. Практично боротьба за політичний олімп розпочалася на наших очах – триває боротьба за владу. У нас феодальна вольниця розгорнулася. Військова криза призвела до кризи влади, яка розвивається по спіралі», – заявив він, наполягаючи на вжитті термінових заходів.