В Індії повідомили, що путін дуже хворий

Коментарi:

У глави Кремля, за інформацією журналістів, сильний головний біль через хворобу Паркінсона.

Диктатор страждає від головного болю, викликаного хворобою Паркінсона, а щоб приховати стан здоров'я, що погіршується, використовує двійників і дипфейки. Про це пише великий індійський сайт новин Latestly.

У матеріалі йдеться, що раніше повідомлялося про те, що путін страждає від важкого стану здоров'я та «критично хворий». У ряді повідомлень стверджується, що путін хворий на хворобу Паркінсона і його стан здоров'я швидко погіршується. У новому повідомленні, що нещодавно з'явилося, стверджується, що російський диктатор змушений використовувати дипфейки і двійників, які з'являються замість нього на публічних заходах.

ЗМІ стверджує, що путін був змушений скасувати серію заходів у грудні 2022 року, оскільки страждав від «частого запаморочення та головного болю, пов'язаного з хворобою Паркінсона».

Щоб приховати свій стан здоров'я, що погіршується, путін як прикриття відправив на деякі заходи своїх двійників. У повідомленні передбачається, що нещодавні візити на Кримський міст і Тулу, де відбулася зустріч з губернатором, насправді здійснив двійник путіна.