Меладзе виправдовується перед росіянами за свою фразу пошепки "Героям слава"

Коментарi:

При цьому вторгнення РФ в Україну Меладзе назвав не війною, а "конфліктом між двома його улюбленими народами".

Співак Валерій Меладзе відповів росіянам, які вимагають позбавити його громадянства РФ після висловлювання на підтримку України під час концерту у Дубаї. У новому посту в Instagram артист заявив, що не "намагається будь-кому догодити", а хоче лише миру та злагоди. При цьому повномасштабне вторгнення РФ до України Меладзе назвав не війною, а "конфліктом між двома його улюбленими народами".

- Люди, я хочу, щоб Ви почули мене, і зрозуміли мої слова. Ось уже 10 місяців я, як і багато інших людей, живу з відчуттям тяжкості та горя. Так сталося, що гаряче улюблені мною народи перебувають у конфлікті, у якому гинуть люди. Я НЕ МОЖУ І НЕ ХОЧУ НІКОГО НЕНАВИДІТИ, І НЕ НАМАГАЮСЯ КОМУ ДОГОДИТИ. Я мрію лише про те, щоб антагонізм припинився і між близькими народами встановилася згода. І задля цього я готовий віддати всі сили, – йдеться у пості виконавця.

Відео із новорічного концерту артиста в ОАЕ викликало обурення у росіян. На ньому гість корпоративу привітав співака фразою "Слава Україні, братку!", а той, прибравши мікрофон, тихенько сказав у відповідь "Героям слава!". Після цього депутат Держдуми РФ Сергій Миронов та член Ради Федерації Олена Афанасьєва запропонували позбавити виконавця всіх звань та російського громадянства.

@mr_denii

Він просто знає, за ким буде перемога ????????????

♬ оригинальный звук - ????????????.????????????????????????