Для яких кухонних гарнітурів підходять профільні ручки

Коментарi:

Сучасний ринок меблевої фурнітури пропонує величезний вибір ручок для шаф, ящиків, комодів та інших виробів. При цьому останнім часом на кухонних гарнітурах все частіше можна зустріти профільні ручки.

Широкий вибір таких аксесуарів ви знайдете в інтернет-магазині Owwa, де зможете замовити ручки інших типів за приємною ціною. Якщо ж вибирати профільні ручки для шафи Owwa , вони, незважаючи на свою практичність і універсальність, будуть гармонійно виглядати далеко не з усіма інтер'єрними стилями.

Особливості ручок профіль

Даний тип меблевих ручок виготовлений у вигляді металевого профілю, який накладається на дверцята по всій її верхній частині. Такий тип фурнітури поділяється на два види:

  • врізна;
  • накладна.

Врізні модифікації як би вбудовуються у двері, не виступаючи за межі фасаду. Накладні профільні ручки прикручуються до фасаду шафи, а їхня загнута частина трохи виступає за її межі, що дозволяє без проблем відкрити меблі. Перевагою ручок профіль є простота виконання, тривалий термін служби та акуратність. Вони не привертають до себе увагу, як більшість моделей у стилі ретро. Ще одним плюсом профілю називають бюджетну вартість фурнітури, хоча найбільш якісні моделі все ж таки будуть не такими дешевими.

Який стиль вписуються ручки профіль?

Ручка профіль підходить практично до будь-якого інтер'єрного стилю, крім класики з її химерними лініями та візерунками. Якщо ви не можете підібрати відповідний аксесуар до меблевої шафи, при цьому не хочете встановлювати натискний механізм, ідеальним варіантом буде встановлення профілю. Найкраще така фурнітура поєднується сучасними стилями, а саме:

  • лофт;
  • індастріал;
  • сучасний модерн;
  • мінімалізм;
  • скандинавський.

Такі вироби «дружать» з меблями різних габаритів та колірних виконань, проте найчастіше підходять монохромним кухонним гарнітурам. При виборі меблів на кухню основним критерієм відбору є насамперед функціональність шаф та ящиків. Особливо це стосується ручок та іншої фурнітури. Саме тому ручки-профіль стануть ідеальним доповненням до кухонних меблів, сумлінно виконуючи свою роботу протягом багатьох років.