Гіркін розповів, куди зникли «тикток-війська» Кадирова

Коментарi:

Знімати відео в колишньому режимі «кадировці» вже не можуть.

Після серії розгромних поразок російської армії з Інтернету раптово зникли «переможні» ролики «кадировців», які наповнювали соціальні мережі у перші місяці війни. Колишній офіцер російських спецслужб Ігор Стрєлков-Гіркін відповів на запитання, куди саме зникли «кадировці» та тик-ток-війська глави Чечні.

Під час прямого ефіру на одному з YouTube-каналів він заявив, що «кадировці» постійно використовували ту саму тактику: після того, як російські військові захоплювали населений пункт і зазнавали основних втрат, до нього заходили загони чеченських найманців, де й знімали свої переможні tiktok-ролики.

Однак після того, як просування російської армії на всіх фронтах зупинилося, записувати відео «кадировцям» стало банально ніде.

Основна маса чеченських роликів знімалася, коли росіяни взяли населений пункт, а потім туди приїхали чеченці і на фоні взятого взяли і сказали: Це ми. – А зараз перемог-то не виходить. Зараз треба сидіти під артилерійським вогнем та триматися під цим вогнем. Які там ролики будуть, коли руки-ноги летять убік відірвані», – заявив Гіркін.

За його словами, на більшості дільниць фронту ведуться лише артилерійські дуелі, де знімати відео у колишньому режимі «кадировці» вже не можуть.