У новорічну ніч на Миколаївщині пологи вели онлайн

Коментарi:

До породіллі з Бузького не змогла доїхати "швидка".

«Поділюсь відчуттям причетності до новорічного дива. Попри всі обставини і перешкоди в новорічну ніч до нашого світу прийшло нове дитя.

У жінки, яка мешкає у селі Бузьке під Новою Одесою, на 37 тижні вагітності почалися пологи. Як це і має бути, зателефонували до «швидкої» і бригада вирушила на виклик. З цього моменту і починається історія. Дорога була такою, що «швидка» застряла у багнюці і знадобилася допомога ДСНС, щоб машину зрушити з місця. Тим часом колеги, якими не втомлююся пишатися, зорієнтувалися та розпочали злагоджено скеровувати дії роділлі. Акушер жіночої консультації Новоодеської центральної районної лікарні Тетяна Любенко дистанційно за допомогою інтернет-зв’язку з медичною сестрою Бузької лікарні Лілією Сухорською зробили все, щоб в наш світ пройшла ще одна Україночка.

І о 23.30 народилася здорова дівчинка вагою 3 кілограми 850 грамів і зростом 55 сантиметрів.

Рано вранці вже породілля з дитиною доставлені до пологового будинку №1 Обидві почуваються добре. З Новим роком! Разом ми непереможні!»

Ось таку новорічну історію зі щасливим кінцем розповів начальник управління охорони здоров’я Миколаївської обласної держадміністрації Максим Безносенко.