Знищено гаражний кооператив, одна смерть, пожежа в лазні- миколаївська "новорічна" хроніка

Коментарi:

В останню добу 2022 у Миколаївській області ліквідовано сім пожеж, одна з яких виникла через потрапляння боєприпасів та їх уламків.

О 14.15 після влучання боєприпасу виникла пожежа 11 гаражів та трьох автомобілів на території гаражного кооперативу Миколаєва. Пожежу на площі 150 квадратних метрів о 16:15 загасили.

Ще шість пожеж виникло з інших причин.

Зранку горіла лазня на Набережній енергетиків у Южноукраїнську. Пожежу ліквідували, а почалася вона через поводження з вогнем. На місце події працювала поліція, бригада “Миколаївобленерго”.

Під вечір в домоволодінні в провулку Широкий в Арбузинці несподівано спалахнуло сміття, причина встановлюється. Додатково залучались співробітники поліції.

По вулиці Пушкінській у Миколаєві горіла трикімнатна квартира на першому поверсі двоповерхівки. Цю пожежу ліквідовано близько восьмої вечора на площі 20 кв. м. Причина пожежі встановлюється.

Біля села Весняне внаслідок ДТП виникла пожежа моторного відсіку ВАЗ -21099.

Через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення виникла пожежа в будинку по вулиці Едуарда Лиса в Казанці Баштанського району.

Необережність під час паління призвела до загибелі чоловіка 1974 року народження. Пожежа почалася за пів години до Нового року. Черговий караул 8-ї частини і сільська пожежна охорона “Коблево” вогонь о 0.25 погасили. Додатково залучались співробітники поліції та карета швидкої медичної допомоги, повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.