Росія атакувала дроном з цинічним написом дитячий майданчик

Коментарi:

Українська поліція показала уламки збитого "шахеда".

У ніч проти 1 січня російські терористи влаштували масовану атаку по Україні дронами-камікадзеїранського виробництва. Росіяни цілилися за цивільною інфраструктурою, до того ж цинічно розмалювали БПЛА.

На підтвердження своєї нелюдської та терористичної сутності російські військові «привітали» українців із Новим роком.

Про це у Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Небітов.

Він опублікував знімки знищеного дрону, на якому перед запуском росіяни залишили напис "З Новим роком". Небітов підкреслив, що уламки БПЛА знайшли не на фронті, де йдуть наполегливі бої, а на спортивному майданчику, де грають діти.

«Це все, що потрібно знати про державу-терориста та її армію», – коротко констатував поліцейський.

Також Небітов подякував підрозділам протиповітряної оборони за блискучий результат у знищенні ворожих дронів і вкотре закликав українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

«Дякую підрозділам ППО ЗСУ за відмінний результат. Без вашої професійної роботи ранок був би не добрий. Прошу всіх громадян не зневажати сигнал повітряної тривоги і завжди переходити в укриття. Якщо бачите чи чуєте повітряні об'єкти, повідомляйте спецлінію «102», – написав Небітов.

Нагадаємо, в ніч проти 1 січня російські терористи влаштували масовану атаку по Україні іранськими дронами-камікадзе Shahed-131/136. Внаслідок сили протиповітряної оборони знищили 45 ворожих БПЛА.