Загарбники зазнали великих втрат у живій силі та техніці в Херсонській області

Коментарi:

ЗСУ знищили вогневі точки з «Піонами»

ЗСУ натякають окупантам на необхідність «жесту доброї волі» у прибережній зоні на лівій стороні Дніпра на Херсонщині: у трикутнику Олешки – Раденськ – Костогризово українські бійці «анігілювали» вогневі точки та стовбури ворога. Крім того, росіян накрили у Голій Пристані та Каховському районі.

Про влучні удари по позиціях противника на лівобережжі Херсонщини 30 грудня розповів канал «Миколаївський Ванек», який інформаційно співпрацює з Силами оборони півдня.

Зокрема, за його інформацією, стався приліт за позиціями, де стояли «Піони» окупантів, – у лісах поблизу населених пунктів Раденськ, Саги та Костогризове Олешківського району. А у Голій Пристані знищено позиції, з яких росіяни били по деокупованому Херсону.

Дісталося ворогові і на південь від міста Олешки: там 30 грудня накрили РСЗВ, а пізно ввечері 29 грудня – живу силу ворога. Кадри нічного прильоту, на яких видно яскраву заграву від пожежі, також оприлюднено у мережі.

Попередньо відомо про два десятки «200-х» і десять «300-х» окупантів внаслідок удару в Олешках. З лісу під Раденськом загарбники вивезли шість КамАЗів із вцілілим боєкомплектом і тілами загиблих – кількість трупів невідома, оскільки їх, за наявною інформацією, спалили прямо у лісовому крематорії.

Водночас, росіяни продовжують «кошмарити» постійними ударами з мінометів та РСЗВ мешканців як правого, так і лівого берегів Дніпра на Херсонщині. Зокрема, вони обстріляли село Чернянку у Каховському районі із сусідньої Тополівки. Мета атаки – невідома.