У Миколаєві на пожежі знайшли труп жінки

Коментарi:

У Миколаєві на пожежі знайшли труп жінки

Протягом доби вогнеборці ліквідували чотири пожежі в житловому секторі.

30 грудня сталася пожежа в житловому будинку в Залізничному селищі міста Миколаєва. Під час розвідки в одній із кімнат виявлено тіло загиблої жінки, 1941 року народження. Пожежу на площі 70 кв. м близько п’ятої години ліквідовано. Вогонь знищив покрівлю, речі, побутову техніку. На місці працювала поліція, бригада швидкої медичної допомоги та “Миколаївобленерго”.

О шостій вечора сталася пожежа на території приватного домоволодіння в Арбузинці. Вогнем була охоплена господарська споруда на площі 150 кв. м. Вогнеборці о 23.00 пожежу ліквідували.

О 21.05 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вулиці Покровській у Врадіївці. Пожежу на площі 30 квадратних метрів рятувальник о 21.40 ліквідували.

Причини цих трьох пожеж встановлюються.

31 грудня о п’ятій ранку загорівся гараж на території домоволодіння по вулиці Реца у Баштанці . Причиною пожежі, як з’ясували рятувальники, стало коротке замикання електропроводки. Вогнем пошкоджено балки перекриття, побутові речі, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.