Після атаки на Воскресенську громаду під Миколаєвом почалася пожежа, вночі палав в будинок у Снігурівці

Коментарi:

29 грудня після влучення боєприпасу пошкоджено об'єкт інфраструктури та виникла пожежа побутового приміщення в будівлі на території Воскресенської сільської ради.

О 16.40 пожежу локалізували, а о 18.00 ліквідували на площі 60 квадратних метрів вогнеборці 4, 16 пожежно-рятувальних частини та чергової зміни оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

А у селі Станційне Новобузької територіальної громади горів дах літньої кухні на площі 40 квадратних метрів. Пожежу спричинило коротке замикання електромережі.

У Снігурівці вночі горів будинок на площі 90 квадратних метрів. Причина пожежі встановлюється. Вогнем знищено дах, перекриття, стелю, меблі та речі домашнього вжитку.
Також вночі палав будинок у селі Добровольське Казанківської територіальної громади Баштанського району. Силами вогнеборців пожежу о 2.56 ліквідовано на площі 70 кв. м, її спричинила необережність під час паління, повідомили в Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.