Україна відповіла на ракетний обстріл новим ударом по аеродрому в Енгельсі

Коментарi:

Після ракетного обстрілу, який Росія завдала по Україні, ЗСУ відповіли атакою по російському летовищу в Енгельсі. Це вже третій удар української армії по летовищу в Саратовській області.

Про вибухи над Енгельсом повідомили місцеві жителі, пишуть телеграм-канали Mash та «Обережно новини».

Інформацію ппідтвердив губернатор Саратівської області Роман Бусаргін.

«На території Енгельського району спрацювала система ППО. Знищено невідомий об'єкт. На місце направлено оперативні служби», — написав він у своєму телегам-каналі.

Він стверджує, що ситуація є під контролем. І вкотре наголосив, що евакуації з Енгельса не потрібно і закликав громадян дотримуватися спокою.

Система ППО спрацювала також у Брянській області, повідомив губернатор регіону Олександр Богомаз. «На території Клинцівського району працює наша система ППО. Руйнувань та постраждалих немає. В результаті роботи було збито БПЛА», — заповеняє він. Скільки безпілотників збили губернатор не уточнив.

Аеродром в Енгельсі знаходиться приблизно за 700 км від кордону з Україною. З нього завдаються удари стратегічної авіації щодо цивільної інфраструктури України. За цей місяць він уже втретє зазнає нападу українських безпілотників. При цьому влада України офіційно не підтверджувала свою причетність до атак.