Колишній віце-губернатор Миколаївської області очолив «Держгідрографію»

Коментарi:

Кабінет міністрів на засіданні у вівторок, 27 грудня, погодив кандидатуру Віталія Кондратива на посаду начальника державної установи «Держгідрографія».

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Минулого тижня Кабмін звільнив Віталія Кондратива з посади голови Державної служби морського та внутрішнього водного транспорту та судноплавства (Адміністрації судноплавства), яку він обіймав із серпня 2021 року. Новим керівником адміністрації судноплавства призначено депутата Миколаївської облради Євгена Ігнатенко.

Також минулого тижня Олександр Щипцов, який очолював ГУ «Держгідрографія» з квітня 2018 року, оголосив про закінчення перебування на посаді її голови.

ДУ «Держгідрографія» — науково-виробничий комплекс, що спеціалізується на науково-технічній діяльності у сфері навігації, гідрографії та океанографії, що забезпечує виконання міжнародних зобов'язань України щодо навігаційно-гідрографічного забезпечення мореплавання. Входить до сфери управління Адміністрації судноплавства.

Зазначимо, що Віталій Кіндратив обіймав посаду заступника голови Миколаївської ОДА з листопада 2016 по листопад 2017 року. У 2018–2020 роках очолював Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства інфраструктури України.