Дорогою до Миколаїв п'яний одесит влаштував перестрілку на блок-посту

Коментарi:

Поліцейські примусово зупинили порушника за півтора кілометра

Як повідомляє Одеське районне управління поліції №2, 42-річний чоловік їхав легковим автомобілем «Mitsubishi» з Одеси до Миколаєва.

Під час комендантської години на одному з блокпостів йому подали сигнал про зупинку. А той у відповідь натиснув на газ. Через півтора кілометри цей Mitsubishi таки зупинили.

Але тут порушник відкрив вогонь із пістолета по поліцейських. І стріляв доти, доки не заклинила зброя. Громадянина скрутили, зброю вилучили, автомобіль відправили на штрафмайданчик.

У поліцейських були всі підстави вважати, що чоловік був п'яний. У нього відібрали біологічні зразки для перевірки стану алкогольного та наркотичного сп'яніння та затримали його у процесуальному порядку.

Стрілка затримали та відправили під цілодобовий домашній арешт. Йому повідомили про підозру у загрозі насильством щодо працівників правоохоронного органу під час виконання службових обов'язків. Цей злочин передбачено ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України і карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той же строк.