У Криму затримано племінника Кадирова

Коментарi:

Разом із ним затримано четверо силовиків із Чечні.

В окупованому Сімферополі затримано племінника правителя Чечні Рамзана Кадирова Хасана Ібрагімова. Українські ЗМІ писали, що його було призначено окупантами «смотрячим» за Херсонською та Запорізькою областями.

Як повідомляє близький до російських силовиків Telegram-канал Baza, разом з Ібрагімовим було затримано чотирьох силовиків із Чечні.

Їх підозрюють у побитті хлопця у ресторані – він заступився за свою дівчину, яку один із кадировців схопив за сідниці.

«Чотирьох лейтенантів та одного замкомандира загону СОБР «Ахмат» приїхали до Сімферополя, щоб купити чорний «Ленд Крузер». Увечері вони вирішили відпочити у клубі "Монро". Під час відпочинку один із чеченчів дозволив грубо розпустити собі руки – він схопив за сідниці незнайому відвідувачку. Це побачив її хлопець і пішов розбиратись.

У результаті чоловіки витягли хлопця надвір і там просто почали бити. За словами очевидців, охорона закладу не заважала бійцям. Дісталося і дівчині, до якої вони чіплялися – вона намагалася розняти бійку, але в неї нічого не вийшло», – пише Telegram-канал.

Заспокоїти чоловіків, як пише Baza, змогли лише місцеві поліцейські, і то не відразу – один із чеченців вдарив поліцейського ногою під час затримання, довелося застосовувати балончик. На розмові зі слідчими підозрювані пішли у відмову, проте всі їхні дії потрапили на камери відеоспостереження.