Один з найбагатших депутатів Росії наклав на себе руки в Індії

Коментарi:

Двома днями раніше там помер його друг.

Депутат законодавчих зборів Володимирської області Павло Антов помер у віці 65 років в Індії, повідомляє сайт регіонального парламенту.

Про його смерть повідомив індійський телеканал NDTV. За його даними, турист Павло Антов загинув, впавши з третього поверху готелю у районі Раягада штату Одіша 25 грудня. Він міг накласти на себе руки, оскільки був пригнічений через смерть друга, припустили в поліції. Проте слідство розглядає інші версії.

За два дні до смерті Антова пішов із життя його супутник, якого канал називає Володимиром Бидановим. Його знайшли мертвим у номері готелю, де вони зупинились. За даними телеканалу, загиблі подорожували разом із гідом та ще двома людьми. Всі разом вони заселилися в готель 21 грудня.

Попутник Антова – це 61-річний підприємець із Йошкар-Оли Володимир Биданов, уточнює володимирське «Зебра ТВ».

При цьому генконсул Росії в Калькутті Олексій Ідамкін заявив, що справа першого загиблого росіянина вже закрита і в смерті двох громадян Росії не знайшли нічого підозрілого.

«Ми знаємо про смерті двох громадян Росії. Перебуваємо на зв'язку із родичами цих людей та поліцейського управління міста, де це сталося», — сказав він. Тіло першого загиблого вже кремоване, додав Ідамкін.

Антов двічі потрапляв до списку найбагатших держслужбовців Forbes, 2019 року журнал навіть назвав його найбагатшим депутатом Росії. Його статки тоді оцінили в 9,9 млрд рублів.

Він народився у підмосковному місті Воскресенську, а з 1980-х живе у Володимирі. У 2000-х він заснував виробника м'ясної та ковбасної продукції «Володимирський стандарт». Нині йому належить 5% у цій компанії.

У заксобранні Володимирської області Антов представляв Єдину Росію, він був головою комітету з аграрної політики, природокористування та екології.