У новорічну ніч комендантську годину на Миколаївщині скасовувати не будуть. Що загрожує порушникам

Коментарi:

Люди, які не встигли до початку комендантської години дістатися місця призначення, можуть провести ніч у теплі, в стаціонарних підрозділах або в мобільних пунктах поліції.

У новорічну ніч комендантська година не скасовується. Про це повідомила прес-секретар глави Національної поліції Мар'яна Рева в ефірі національного телемарафону.

За її словами, ті, хто вийдуть на вулицю новорічної ночі, можуть бути притягнуті до відповідальності за порушення комендантської години.

"Люди повинні розуміти, що є вимоги комендантської години. Поліцейські перевірятимуть осіб, перевірятимуть їхні документи, доставлятимуть до підрозділів поліції для встановлення особи або для перевірки цієї особи".

Піротехнічні засоби та їх реалізація, їх використання практично на всій території України прямо заборонені. Тому, звісно, поліція реагуватиме на такі випадки. Хотілося б звернутися до тих людей, які вже збираються це зробити. Не робіть цього, будь ласка. Насамперед подумайте про людей, які психологічно важко переживають умови війни, які можуть сприйняти звуки салютів за звуки вибухів", – повідомила Мар'яна Рева.

Також вона розповіла, що люди, які не встигли до початку комендантської години дістатися додому чи іншого місця, можуть самі звернутися до правоохоронців та провести ніч у теплі, стаціонарних підрозділах чи мобільних пунктах поліції.

Нагадаємо, у ніч на 1 січня на Миколаївщині діятиме звичайний режим комендантської години – з 0.00 до 6 ранку.