У Москві раптово помер екс-главком сухопутних військ Росії

Коментарi:

Генерал був головним військовим представником Росії при НАТО.

25 грудня у Москві у віці 69 років раптово помер російський генерал Олексій Маслов, який обіймав посаду головнокомандувача Сухопутних військ РФ у 2004—2008-х рр., а пізніше — головного військового представника Росії при НАТО.

Про смерть Маслова повідомив концерн Уралвагонзаводу.

«Керівництво АТ Концерн Уралвагонзавод із глибоким сумом повідомляє, що сьогодні, о 8 годині 20 хвилині у Головному військово-клінічному госпіталі ім. Н.М. Бурденко на сімдесятому році життя раптово помер Олексій Федорович Маслов», — йдеться у повідомленні, яке цитує російські ЗМІ.

Олексій Маслов народився 23 вересня 1953 року у селі Панське Курської області. Він очолював Сухопутні війська РФ у 2004-2008 роках, пізніше був головним військовим представником Росії при НАТО. У жовтні 2011 року звільнений у запас із військової служби. В останні роки працював спеціальним представником Уралвагонзаводу з військово-технічного співробітництва.

Вчора в Росії на 67-му році життя раптово помер Олександр Бузаков — генеральний директор Адміралтейських верфей, де будували підводні човни, з яких зокрема обстрілюють Україну.