У разі смерті путіна названі два його ймовірні наступники

Коментарi:

У разі смерті путіна його потенційними наступниками можуть стати відомі політики, не виключив Стів Стразерс.

Є кілька кандидатів на місце президента рф.

Військовий аналітик і письменник Стів Стразерс нагадав про те, за даними джерел, путін "важко хворий", що у нього нібито остання стадія раку та хвороба Паркінсона, що пояснює тремор ніг та мимовільну дефекацію, пише він для НВ.

"Однак, якщо це був одиничний випадок і більшу частину часу він може самостійно пересуватися з мінімальною допомогою або взагалі без неї, то швидка смерть не є неминучою", – уточнив він.

Автор публікації не виключив, що у разі смерті путіна його потенційними наступниками є дві людини: Сергій Іванов, колишній міністр оборони, та екс-прем'єр рф, а також Дмитро Медведєв, який довгий час вважався близькою довіреною особою путіна.

"Є думка, що Медведєв швидше пасивно прийме цю посаду, ніж активно її захопить. Жодної реальної влади в нього ніколи не було, оскільки кілька років тому його понизили на посаді прем'єр-міністра до заступника голови Ради безпеки Росії", – пише він. .

Стразерс додав, що реальний стан здоров'я путіна визначити важко, оскільки Кремль тримає його на відстані від інших людей "заради його здоров'я" і щоб уникнути чіткої інформації про стан диктатора.

Раніше повідомлялося про те, що рухи путіна та положення частин його тіла свідчать про захворювання, які ретельно ховаються.

Його ноги буквально ходять ходуном, а руки Путін намагається зафіксувати.

А ось Дмитро Гордон не бачить жодних ознак, що путін має проблеми зі здоров'ям.

"Не бачу жодних ознак, що путін хворий: ні на голову, ні фізично. Нічого не віщує такого... У нього нормальний вигляд. Судячи з усього, нормальні аналізи, спить, може, погано. Але хто добре спатиме в такій ситуації, тим більше у 70 років? – сказав Гордон.