Оккупантам не вистачає шпиталів – привозять по сто поранених, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Оперативна інформація станом на ранок 24 грудня.

Розпочалася 304 доба російського широкомасштабного вторгнення.

Окупанти здійснив три ракетних та 10 авіаційних ударів, 62 рази обстріляв з реактивних систем залпового вогню. Постраждали цивільні об’єкти Херсона, є жертви серед мирного населення. Під ударами були також Гаврилівка, Новодмитрівка, Бургунка, Інженерне і Чорнобаївка на Херсонщині.

Через свої значні втрати, окупаційна влада продовжує перепрофілювання лікарень Луганської області у військові шпиталі. Так сталося з медзакладами в Біловодську та Марківці.

19 грудня до хірургічного відділення районної лікарні в Старобільську, яке облаштоване під шпиталь, привезли 100 поранених.

22 грудня, в Запорізькій області Сили оборони знищили дві артилерійські системи з боєкомплектом. 70 окупантів отримали поранення. Інформація щодо ліквідованих окупантів уточнюється.

Українська авіація протягом доби завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу і ОВТ та удар по позиціях ЗРК. Підтверджено збиття дев’яти БпЛА різних типів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили два пункти управління, два склади боєприпасів та 11 районів зосередження живої сили загарбників.