Хлопчика, якого всю ніч шукала миколаївська поліція, заберуть із родини

Коментарi:

Дитина не вперше втікає з дому. На цей раз його знайшли вже вранці на залізничному вокзалі

Як уже повідомлялося, увечері 23 грудня у Новому Бузі зник 10-річний Антон. Напередодні до Баштанського райвідділу про зникнення сина заявила його мати.

На пошуки дитини підняли весь особовий склад поліції Баштанського райвідділу, місцевого відділення та сектору поліцейської діяльності Казанки. У ході проведення оперативно-розшукових заходів сьогодні вранці правоохоронці знайшли зниклого за кілька кілометрів від будинку.

Виявилось, що Антон грав на майданчику, потім пішов у гості до товариша, у якого й залишився ночувати, а вранці вирушив на нові пригоди містом. Знайшли його на залізничному вокзалі.

Як повідомив голова Миколаївської обласної поліції Сергій Шайхет, хлопчик уже не вперше втікав із дому через те, що родина неблагополучна.

«Цією сім'єю займаються відповідні служби, які планують оформити Антона до притулку. На матір неповнолітнього склали адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками чи особами, які їх замінюють, обов’язків з виховання дітей»», – уточнив Шайхет.