Олександр Лукашенко у Мінську обіймався із двійником путіна, – екс-полковник КДБ СРСР

Коментарi:

У Білорусі Олександр Лукашенко біля трапу літака зустрічав двійника путіна.

Таку думку висловив колишній полковник КДБ СРСР Сергій Жирнов, наголосивши, що путін – параноїк.

"Путін сам не буде їсти якийсь хліб на чужій землі невідомо звідки. Значить, або це двійник приземлився, а путін у цей час виходив з іншого трапу і тихо, спокійно на радянських "Жигулях" 30-річної давнини їхав кудись у резиденцію. А ось двійник спілкувався з Лукашенком, цілувався з ним, обіймався та інше", – зазначив Жирнов в інтерв'ю для УНІАН.

"Путін, який Макрона садив за сім метрів від себе і змушував людей здавати кал і чекати два тижні перш, ніж до нього підійти. А тут він з усіма обіймається і літає будь-куди. Впевненості, що це справжній путін, немає. Або якщо це справжній Путін, то в нього щось відбувається зовсім не те. До речі, помітно, що у нього відбувається щось не те”.

Він припускає, що навіть ряжені білоруски, які зустрічали путі на хлібом-сіллю, це робітниці ФСТ, які прилетіли з Москви. І краєць хліба, що жував путін, могли спекти в Кремлі. Навряд чи диктатор погодився їсти щось хоч трохи підозріле. А раптом там "новачок"?

Як раніше зазначав начальник Головного управління розвідки міноборони України Кирило Буданов, путін використовує щонайменше трьох двійників. Для більшої подібності із главою Кремля їм зробили пластичні операції.

Також раніше повідомлялося, що в мережі часто ходять чутки про те, що путін серйозно хворий і панічно боїться смерті, а тому на зустрічі зі світовими лідерами їздять його двійники. При аналізі зовнішності двійників стають помітні зміни на обличчі, у ході і навіть у зрості.