Небезпечний сусід: миколаївець зберігав у себе вдома вибухівку, зброю та наркотики

Коментарi:

Незважаючи на те, що у нього вдома знайшли 62 упаковки з наркотиками та ємність для їх фасування, кримінальну справу розпочато за статтею «...без мети збуту»

Додому до 37-річного мешканця Миколаєва прийшли з обшуком співробітники поліції. Напередодні їм стало відомо, що цей чоловік зберігає у себе вдома наркотики та зброю.

Дані підтвердились.

Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили у підозрюваного 15 патронів калібру 9 мм, 3 бойові патрони калібру 5,45, бойовий патрон калібру 7,62, вибухівку типу РГД-5, чотири соп-пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору невідомого походження, 8 зи -пакетів із кристалічною речовиною білого кольору невідомого походження, 10 зип-пакетів із кристалічною речовиною синього кольору невідомого походження, 40 пакунків з імовірною речовиною типу "Мефідрон", скляну колбу із нашаруванням кристалічної речовини невідомого походження та ємність для фасування.

Усі вилучене слідчі направили на дослідження.

Затриманому слідчі повідомили про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами".

Після результатів експертиз вирішуватиметься питання про оголошення чоловікові підозри за ч. 2 ст. 309 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту". Нині за скоєне підозрюваного загрожує до семи років ув'язнення. Слідство продовжується.