Бойові плавці 73-го центру спецоперацій під носом окупантів евакуювали 500 мирних жителів (відео)

Коментарi:

Для цього прийшло задіяти всі наличні плавсредства

500 врятованих людей за одну операцію! Бойові плавці 73-го окремого центру СЗГ України імені кошового отамана Антина Головатого розповіли, як по воді евакуювали цивільних з-під носа у ворога, і не дали мирним громадянам опинитися в окупації.

На їхньому рахунку – висадки на окупованих росіянами територіях, евакуація побратимів, розмінування морської акваторії та, звичайно, знищення російських окупантів.

Під час війни наші морські котики виконують чимало бойових завдань там, де людські можливості, здається, сягають межі. Але не для них.

Це відео про те, як війна розкрила потенціал морського центру СЗГ, в яких операціях беруть участь бойові плавці 73 морського центру спеціального призначення, що вразило досвідчених воїнів під час завдання.

А також кадри унікальних бойових операцій.

Довідка

73-й морський Центр спеціальних операцій – частина спеціальної розвідки Військово-Морських Сил Збройних Сил України, створена на базі колишньої 7-ї окремої бригади СПО ВМС України. Базувався в Очакові у військовій частині №1594.
Підрозділ, заснований понад 60 років тому, є елітним у ЗСУ України та призначений для проведення розвідувальних заходів; здійснення диверсій; мінування та розмінування; захоплення об'єктів, зокрема і кораблів противника.