Миколаївські морпіхи зі своєю артилерією передислокувалися з півдня на Донецький напрямок

Коментарi:

Артилеристи Миколаївської 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського міцно тримають зайняті рубежі на Донецькому напрямку.

Вогонь їхніх гармат дає можливість ефективніше працювати піхоті на передових рубежах.

– На підготовку та ураження цілі в нас є лише близько двох хвилин. Тому кожен повинен досконало знати свої обов’язки, – розповідає військовий Юрій. – Ми отримуємо дані про цілі, наводимося і працюємо. І так протягом усього дня. Часто відпрацьовуємо по ворогу вночі. Переважно нищимо рашистську піхоту та їхню бронетехніку. Також нерідко нашими цілями стає їхня артилерія, яку помічає українська аеророзвідка.

Цей колектив вже загартований боями на півдні України. Останні кілька місяців вони стримують наступальні спроби ворога на Донецькому напрямку.

– Тут зовсім інша інтенсивність боїв. Суттєво більше обстрілів зі сторони їхньої артилерії. Нам доводиться постійно бути напоготові. За один день можемо відпрацювати до десятка цілей. Часу на перепочинок майже ніколи немає, – зазначає артилерист із позивним «Тьоска».

За його словами, аби вберегти техніку, вони її добре маскують та якісно обладнують вогневі позиції. Це дає можливість убезпечити її від пошкоджень ворожими снарядами.

Артилеристи-реактивники невпинно відпрацьовують по позиціям окупантів на Сході, розповіли в бригаді.

122мм-снаряди падають на голови окупанта на українській Донеччині. Такі переконливі аргументи морських піхотинців найкращим чином схиляють терористів-загарбників «прінять нєпростоє рєшеніє» та деокупувати територію незалежної суверенної держави.