Путинський пропагандист Соловйов назвав терориста Стрєлкова нікчемністю, а той його гумовим виробом №2

Коментарi:

Скандал між пропагандистом і терористом у Росії набирає обертів.

Путінський пропагандист Володимир Соловйов відмовився від дебатів із ватажком бойовиків «ДНР» Ігорем Гіркіним. Рішення пропагандист озвучив в ефірі своєї програми на каналі "Росія 1".

Суперечка між пропагандистом і бойовиком спалахнула раніше цього тижня. Соловйов прокоментував поїздку Гіркіна на фронт до України. «Ось цей – поїхав повоювати. Обівся і повернувся... Стратег хронів. Слов'янськ просрав, відкотився до Донецька, у Донецьку його мало не вбили за зраду, утік звідти, спробував повернутись», – заявив пропагандист. Гіркін у відповідь обізвав Соловйова «гумовим виробом №2» і заявив, що готовий на «будь-які публічні дебати» з ним.

Соловйов в ефірі своєї програми сказав, що Гіркіна в Донецьку «ненавидять так, що уявити неможливо».

Він дорікнув бойовику за те, що 2017 року проводив дебати з російським опозиціонером Олексієм Навальним, а 2020 року дав інтерв'ю українському журналісту, засновнику інтернет-видання «ГОРДОН» Дмитру Гордону.

«Цей дурень намагається мене викликати на якусь розмову. З ким? Ти, нікчемність, з Навальним говорив, з Гордоном говорив. Пішов геть!" – Заявив пропагандист.

Бойовик відповів, що не здивувався рішенню Соловйова.

«Мені нема чого додати до написаного раніше: Володимир Рудольфович – «гумовий виріб №2». Втім, я в цьому ніколи й не сумнівався... Єдине, що можу додати: я з таким лайном «в одному окопі» ніколи не був і не буду. Хоча б тому, що це лайно в окопи якщо колись і потрапить, то тільки до штрафної саперно-будівельної роти... Та й то... 100% заздалегідь встигне втекти, наприклад, до Ізраїлю, де (на відміну від мене) ) у всій цій компанії купа рідні... А в їхній нинішній «окоп» мене і калачем не заманиш», – написав Гіркін