Затримано одеситів, що продавали в Миколаєві кокаїн

Коментарi:

Поліцейські затримали трьох одеситів, які продавали на Миколаївщині кокаїн. Сукупний місячний дохід від їхнього бізнесу перевищував півтора мільйона гривень. А одна "доза" коштувала 6 тисяч гривень.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, організатором угруповання був 26-річний мешканець Одеси. Він залучив до «роботи» двох 27-річних знайомих, розподіливши обов'язки. Почали бізнес у Південній Пальмірі, потім "розширилися" і до Миколаєва. Одного із фігурантів затримали безпосередньо після передачі «дози».

Поліцейські здійснили обшуки місць проживання зловмисників. У ході яких вилучено наркотики, обладнання для зважування та пакування, а також пристрої для вживання кокаїну, зброю, телефони, які вони використовували у своїй злочинній діяльності. Також правоохоронці вилучили гроші, які одержали зловмисники від покупця за придбання наркотичного засобу.

Усім затриманим слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України, а саме – у придбанні, зберіганні з метою збуту та збуту наркотичного засобу. Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді взяття під варту з можливістю внесення застави. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.