Українцям розповідають, як можна зекономити взимку на купівлі одягу та взуття: найвигідніші промокоди та акції

Коментарi:

З приходом холодів продажі одягу та взуття в Україні зросли. Особливо помітно підвищилися показники в онлайн-торгівлі – українці активніше замовляють товари в місцевих магазинах, на сайтах США та Європи.

Популярність e-commerce поясняється кількома причинами – відсутністю доступу до великих супермаркетів жителів маленьких сіл та містечок, небезпечність шопінгу в торговельних центрах, закриття магазинів на окупованих територіях, скорочення офлайн-представництв. Війна вплинула на всі сфері бізнесу і змусила пристосовуватись до нових реалій не лише продавців, а і покупців.

Найвигідніші пропозиції від магазинів одягу на зиму 2022-2023 рр.

Попит на одяг взимку завжди високий – через зміну сезонів постійно оновлюють дитячий гардероб, багато речей купують дорослі, шукаючи знижки на товари. Передноворічні розпродажі, сейли в кінці сезону дають змогу добре зекономити та подекуди купити одяг на 70-80% дешевше.

На які акції варто звернути увагу:

  • Великі маркетплейси – знижки до 60% на окремі позиції та категорії одягу пропонують Answear, Kasta, Farfetch, Grand UA, ARGO та ін.
  • Українські бренди – в VOVK, Garne UA, JASMINE можна знайти ціни навіть на 80% нижче в порівнянні зі звичайною вартістю, є цікаві пропозиції щодо доставки, подарункові сертифікати.
  • Демократичні американські та європейські бренди – завжди готують розпродажі до зими: так, на товари в NEXT, H&M, Forever 21 можна знайти різноманітні промокоди на знижки, безкоштовну доставку, додаткові позиції в чеку та суттєво зекономити.
  • Дорогі бренди – скориставшись вигідними пропозиціями, можна купити за розумну ціну речі гарної якості в Levi’s, Ralph Lauren. Ціни знижено на 20-40%, є окремі акції для категорій товарів та колекцій минулих сезонів.

Де вигідно купувати взуття взимку

Знижки на взуття також варто шукати в великих маркетплейсах, де представлені товари сотень і тисяч вітчизняних, зарубіжних виробників. Але варто зауважити, що взимку частіше за все дешево розпродають моделі минулих колекцій та сезонів – зараз можна шукати літнє взуття, кросівки, кеди, моделі для осені та весни. Онлайн-торгівля у вказаній категорії завжди іде жваво, тому зволікати не можна – варто одразу купувати те, що сподобалось, використовуючи відповідний промокод.

Гарні знижки пропонують українські виробники взуття – такі бренди, як L.A.P.T.I., Mangus створюють справді класні моделі, на вигідну купівлю яких часто можна знайти промокоди. Також багато акцій та пропозицій є в Інтертоп, Міратон. Є знижки і на брендові товари – деякі позиції PUMA, Converse, ECCO, Nike зимою можна купити на 50-60% дешевше.