Співачка та парамедикиня Стасік розповіла про ДТП у Миколаєві, в якому п'яний військовий знищив її «швидку»

Коментарi:

Парамедик та співачка Анастасія Шевченко (Стасик), відома своїм хітом Коліскова для врага, розповіла про неприємний інцидент, що трапився з нею на фронті та попросила про допомогу.

П'яний майор Військової служби правопорядку ЗСУ знищив мою швидку, і тепер мені потрібна ваша допомога: гроші та порада.

Це сталося у Миколаєві. Мій водій стояв на узбіччі на аварійці і чекав, доки відчиняться автоматичні ворота. Майор ВСП Костянтин Геннадійович у стані алкогольного сп'яніння на великій швидкості влетів у швидку ззаду. Удар був такої сили, що швидка відлетіла вперед, розгорнулася на 180 градусів і впала набік, а авто майора вилетіло ще на 10 метрів.

Відразу ж приїхали його колеги, які швидко зняли номери з машини і намагалися сховати їх та особисті речі водія. Поліції вони розповідали, що за кермом був Костянтин, а його батько.

Я подаватиму до суду і прошу вашої допомоги.

Донати. Оскільки наш кейсевак у ремонті — машини для вивезення поранених немає, і медичне авто потрібне терміново. Я прошу вас допомогти мені зібрати гроші, а зі свого боку обіцяю, що всі засоби, які ми зможемо відсудити, а також те, що вдасться витягти з розбирання знищеної машини, передам волонтерам, які купують машини для ЗСУ.

Репост. Вартість медичних авто в Європі дуже висока, тому зібрати суму буде непросто, а репост підвищить шанси.

Адвокат. Я шукаю хорошого адвоката у Миколаєві, на якого можна оформити довіреність та який візьме справу на себе. Тому що хлопці вже переміщаються на інший напрямок, і ми повинні супроводжувати їх, а не сидіти тут і позиватися до місяців.

Також, якщо ви знаєте, де можна придбати медичне авто – поділіться зі мною, будь ласка. Параметри авто прості, але обов'язкові: коробка автомат, повний привід, кермо зліва. Інше, на жаль, не підходить.

І ще одне. Дякую за все, що ви робите.

PS. Хто не знає, ВСП — це така собі «поліція для військовослужбовців». Саме вони розбираються, якщо військовий скоїв правопорушення, наприклад, п'яний протаранив швидку машину.

Реквізити, щоб допомогти Анастасії, можна знайти у її пості .