Ворогу не дає спокій Чорнобаївка, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Оперативна інформація станом на шосту ранку 25 листопада

Слава Україні! Розпочалася 275 доба російського широкомасштабного вторгнення.

Противник завдав шість ракетних та 14 авіаційних ударів, здійснив 59 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.

На Криворізькому та Херсонському напрямках противник не припиняє артилерійських обстрілів позицій наших військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро. Задіяв танки, міномети, ствольну та реактивну артилерію для обстрілів населених пунктів Антонівка, Зміївка, Берислав, Токарівка, Микільске, Чорнобаївка, Білозерка і Велетенське Херсонської області, а також Херсона.

Підтверджено удар Сил оборони 23 листопада по загарбниках у Зеленому Ярі Запорізької області. Там 20 вбитих та 15 поранених, знищено дві військових вантажівки.

Протягом минулої доби завдано 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та двох позиціях його зенітних ракетних комплексів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони в той же час уразили чотири пункти управління, два райони зосередження особового складу та ОВТ, станцію розвантаження озброєння та військової техніки, склад боєприпасів та ретранслятор ворога.