Британська розвідка заявила про масову загибель російських мобілізованих на Донбасі

Коментарi:

Російські мобілізовані резервісти зазнають великих втрат при спробах штурмувати українські укріплення навколо міста Бахмут на Донеччині. Про це повідомляє міноборони Великобританії у щоденній доповіді розвідки.

Ще одним місцем, де загинула велика кількість мобілізованих, стало місто Сватове на Луганщині. Тут їх примушували рити окопи під артилерійським вогнем.

Про безуспішні спроби російських резервістів штурмувати Бахмут в ефірі телеканалу Frеєдом із посиланням на командира роти української армії розповідав колишній командир взводу батальйону «Айдар» Євген Дикий. Його колишній товариш по службі назвав тактику російських військових «жуківською»: за його словами, в атаку пускають мобілізованих, поки в українських військових не закінчується боєкомплект, а потім «за їхніми трупами» йдуть найманці з ПВК «Вагнер». Про безперервні лобові атаки російської армії розповідають й інші українські військові.

У Лондоні також перерахували проблеми російських резервістів, які не вдалося вирішити навіть за два місяці після початку мобілізації. Їхнє розгортання ускладнюється адміністративною плутаниною, недостатньою підготовкою, браком спорядження. Стан здоров'я мобілізованих не перевіряється належним чином, вважає британська розвідка, тому багато хто з них змушений служити із серйозними хронічними захворюваннями.