Як поповнити sportbank без комісії

Коментарi:

У користувачів мобільного банку sportbank часто виникає питання, як поповнити картку без комісії. У статті ми розповімо про всі існуючі способи, а також які допоможуть поповнити дебетову картку або кредитку безкоштовно.

Способи поповнення картки sportbank

Поповнення картки можна здійснити як у касі банку, так і за допомогою терміналів, платіжних онлайн-сервісів, карток усередині банку та навіть карток інших банків. Наприклад, про перекази з картки на картку в додатку спортбанк відгуки пишуть позитивні, адже це безкоштовно. Але якщо ви попросите друзів здійснити поповнення з картки іншого банку, швидше за все, це буде з комісією.

Які ще є доступні варіанти поповнення картки:

  1. Відділення ТАСКОМБАНК — без обмежень щодо суми та комісії. Також банк дає змогу здійснити поповнення через свої термінали.
  2. Переклад з реквізитів IBAN у додатку спортбанк. Під час перекладів враховуйте комісію сервісу перекладу.
  3. Платіжні послуги та додатки за типом portmone. Можна здійснити поповнення за номером картки з комісією сервісу.

Також простим способом поповнення картки є термінали самообслуговування. Їх варто виділити окремим пунктом:

  • IBOX — без комісії та до 300 тис. грн на день;
  • EasyPay – комісію платить клієнт;
  • Сіті 24 – комісію платить клієнт.

Щоб поповнити, знайдіть sportbank у меню терміналу, потім приступайте до процедури.

Як можна поповнити картку sportbank без комісії

З перерахованої вище інформації випливає, що поповнити картку без комісії та обмежень за сумою можна у касах відділень ТАСКОМБАНКУ. Якщо ви хочете скористатися терміналами банку, враховуйте ліміт на поповнення 4 990 грн на день.

Також поповнення без комісії можна здійснити у додатку sportbank між картками банку та у терміналах IBOX до 300 тис. грн на день.

Висновок

Як бачите, кредитна карта спортбанку доступна до поповнення через різні платформи і навіть відділення банку. Те саме стосується карти sport біла. Вибирайте спосіб без комісії, який найбільше вам підходить, та користуйтеся із задоволенням карткою sportbank!