На Миколаївщині поліцейські всю ніч шукали дев’ятирічного хлопчика

Коментарi:

Дев’ятирічного Сергія Петухова, якого шукали відучора, оперативники знайшли за десяти кілометрів від рідного села живим і неушкодженим.

Майже дванадцять годин тривали пошуки хлопчика. Увесь цей час він провів на вулиці. А розшукали його неподалік залізничної колії біля сусіднього населеного пункту.

Сергійко зник вчора вдень, коли пішов у магазин у селі Добре, та не повернувся. О десятій вечора до поліції зателефонували його рідні.

Одразу ж по тривозі було піднятий увесь особовий склад поліції, а під контролем керівництва обласного главку розгорнута масштабна розшукова операція та створено оперативний штаб.

Усю ніч хлопчика шукали поліцейські Баштанського районного відділу та найближчих відділень, оперативники, кінологи зі службовими собаками, військові, представники місцевої громади та небайдужі мешканці Доброго та сусідніх сіл.

Близько десятої ранку Сергія за 10 кілометрів від будинку знайшли оперативники. Сергій йшов біля залізничної колії поряд із селом Лоцкіне. Поліцейським він розповів, що хотів прогулятися, а коли стемніло, не зміг повернутися додому, тож ночував у лісосмузі просто на траві. Взуття втратив, коли застряг у болоті. Тож частина шляху йшов босоніж», – розповів начальник Головного управління Національної поліції України в Миколаївскькій області Сергій Шайхет.

«Полковник звернувся до батьків, щоб були пильними до своїх дітей, завжди тримали їх у полі зору, – повідомляє поліція Миколаївської області.