Унікальна косметика для вирішення конкретних завдань

Коментарi:

Багато дівчат та жінок з часом стикаються з різними дерматологічними проблемами. Найбільш актуальними є вікові зміни шкірних покривів, в'янення, втрата еластичності та пружності, виникнення зморшок, вугрів, висипів. Щоб запобігти їх появі, дерматологи радять використовувати засоби для догляду, розроблені спеціально для усунення цих недоліків.

Дійовий догляд – основа природної привабливості

Сучасна косметологія пропонує безліч препаратів, які не тільки маскують видимі недоліки шкірних покривів, але й цілюще впливають на них. Космецевтичні засоби гармонійно поєднують у собі терапевтичний та косметичний початок. Південнокорейський бренд Cosrx пропонує великий асортимент високоефективної космецевтичної продукції, здатної у найкоротші терміни відновити природну красу та свіжість.

Чим відомі товари Cosrx

Компанія відома на ринку з 2010 року. За цей період вона стала володарем багатьох престижних премій. У 2017 році фірма побілила у конкурсі Teen Vogue у номінації Aсne Awards. 2018 ознаменувався перемогою в міжнародному конкурсі HWB Awards Watsons. За цей період багато споживачів змогли переконатися, що інноваційна косметика Cosrx :

  • ефективно протистоїть ранньому старінню дерми;
  • захищає епітелій від згубного впливу довкілля;
  • запобігає появі комедонів, вугрового висипу, прищів;
  • покращує обмінні процеси;
  • стимулює регенерацію епітеліальних клітин

Сьогодні жителі нашої країни також можуть долучитися до сонму шанувальників натуральної косметики, яка має лікувальні властивості.

У чому секрет популярності

Відомо, що південнокорейська Бьюті-індустрія спеціалізується на виготовленні натуральної косметики. Фірма Косрікс не стала винятком. Вона пропонує кошти, склад яких може складатися на 96% природних компонентів. Серед них:

  • АНА-і ВРА-кислоти. Ці інгредієнти дбайливо освітлюють пігментні плями, сприяють утриманню вологи в епідермальних тканинах, нормалізують кислотно-лужний баланс;
  • екстракт равликового муцину. Це незамінне джерело вітамінів та мікроелементів. Він покращує структуру епідерми на клітинному рівні;
  • фітоекстракти. Їхнє завдання — гірдратація та вітамінізація епітелію;
  • гіалуронова кислота. Цей компонент відновлює гідроліпідний баланс, розгладжує зморшки та шкірні заломи, запускає синтез власних колагенових волокон;
  • ботанічні олії. Запобігають трансепідермальній втраті вологи, насичують незамінними амінокислотами.

Всі препарати компанії Косрікс мають пролонгований ефект, тому фахівці радять використовувати їх комплексно.

Де вигідно купити якісну косметику

Високоефективна корейська косметика в Києві та Україні доступна на різних онлайн-майданчиках. Інтернет-магазин Cosmic співпрацює безпосередньо з компаніями-виробниками, тож ціни товарів приємно здивують кожного покупця. На сайті магазину є можливість оформити адресну доставку.

Джерело: cosmic.net.ua