Лікарі тримають путіна на таргетній терапії і у нього психічні проблеми, – Валерій Соловей

Коментарi:

У путіна дуже важка онкологія та психічні проблеми.

Глава Росії тримається на таргетної терапії (лікування препаратами, що блокують зростання і поширення ракових клітин), розповів російський історик і політичний аналітик Валерій Соловей.

За його словами, зараз путін вже переживає до певної міри вирішальну стадію – його наполегливо захищають від публічних виступів, а якщо й організовують їх, то лише під суворим контролем чи з використанням двійників, як це вже неодноразово було.

"У нього кілька діагнозів. Це дуже важка онкологія. Він тримається на таргетній терапії, але вона не може тривати нескінченно. У нього хвороба Паркінсона, яка впливає на деякі особливості поведінки. Також у нього психічні проблеми, але не в побутовому сенсі, а в суворо медичному. Вони посилені впливом препаратів", – сказав експерт в інтерв'ю УНІАН.

Аналітик вважає, що путін зараз краще було б возитися зі своїми маленькими дітьми, з онуками, а не займатися великою політикою.

"Але ні, він хоче пройти цей шлях до кінця і закінчити, як йому здається, тріумфом. Вже тріумфом він не закінчить, але хоча б уникнути ганьби", – додав історик.