Недобитки окупаційних військ з півдня України перекидають в Донецьку та Луганські області, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на шосту ранку щодо російського вторгнення.

Розпочалася 270 доба російського широкомасштабного вторгнення. Ворог завдав одного авіаційного та чотири ракетних удари, здійснив 59 обстрілів з РСЗВ.

На Слобожанському напрямку здійснив мінометний обстріл в районі населеного пункту Стариця Харківської області.

На Криворізькому та Херсонському напрямках противник веде позиційну оборону, удосконалює фортифікаційне обладнання та логістичне забезпечення передових підрозділів, не припиняє артилерійські обстріли позицій наших військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро. Веде повітряну розвідку БпЛА.

Вів вогонь з танків, ствольної та реактивної артилерії по районах Качкарівки, Токарівки, Антонівки, Чорнобаївки та Херсона.

Командування окупаційних військ планує перекинути окремі підрозділи, виведені в ході відступу з правого берега річки Дніпро на Херсонщині в Донецьку та Луганську області.

18 листопада на окупованому Запоріжжі у Василівці, Новобогданівці, Михайлівці Василівського району та Комиш-Зоря 160 окупантів поранено . Знищено 10 одиниць військової техніки та склад боєприпасів.

За минулу добу наші воїни збили БпЛА типу “Орлан-10” та уразили пункт управління і склад боєприпасів противника.