На Херсонщині окупанти крадуть велосипеди, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на 18.00 20 листопада

Триває 270 доба російського широкомасштабного вторгнення.

Противник завдав два ракетних удари по цивільній інфраструктурі Куп'янська та здійснив 10 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ вздовж лінії зіткнення.

Білорусь і надалі підтримує збройну агресію рф проти України, надаючи їй інфраструктуру, територію та повітряний простір. Літаки рф майже щоденно здійснюють польоти в повітряному просторі Білорусі. Літак Міг-31К, який підіймається з аеродрому Мачулищі, є носієм гіперзвукових ракет “Кинжал”, що здатні вражати об’єкти на всій території України. Саме через це ми вимушені так часто оголошувати повітряну тривогу у всіх областях нашої держави.

На Криворізькому та Херсонському напрямках противник веде позиційну оборону, удосконалює фортифікаційне обладнання. Вів вогонь з танків, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Антонівка, Велетенське, Новокаїри, Новотягинка, Понятівка, Токарівка та Херсона.

В Каховському районі російські окупанти продовжують займатися мародерством. Крадуть автомобілі, мотоциклів та велосипеди.

Противник продовжує зазнавати втрат. Так, до лікарні Скадовська привезли 100 поранених окупантів.

У Пологів, Камʼянки, Михайлівки Василівського району та Енергодару Запорізької області у загарбників понад 100 поранених.

Українська авіація протягом доби завдала по ворогу шість ударів: три по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та три – по позиціях зенітних ракетних комплексів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони у цей же час уразили два пункти управління, склад боєприпасів, район зосередження особового складу та ОВТ.