На Кінбурні знищено окупантів, які обстрілювали баржі з зерном у Дніпро-Бузькому лимані. Фото

Коментарi:

Обстановка на півдні Україні – підсумок за 18 листапада від ОК «Південь» ЗСУ

Противник веде бойові дії вздовж берегів Дніпра, облаштовує оборонні рубежі із заглибленням в східному напрямку територій, здійснює передислокацію підрозділів в зону максимального віддалення від району ураження нашою артилерією.

Продовжує використання БпЛА в районах Олешків, Львового, Голої Пристані, Бериславу. Хоча через погіршення погодних умов кількість повітряних шпигунів суттєво зменшена.

Ворог стріляв з РСЗВ та танків в напрямку Чорнобаївки, Антонівки, Придніпровського, Токарівки, Одрадокам’янки, річкового порту і житлових кварталів Херсону.

З важкої артилерії кілька разів обстріляно Червоний Маяк, внаслідок атаки дрону, спорядженого ВОГ ,в Бериславі поранено місцевого мешканця.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 33 вогневих завдання.

На Кінбурнській косі уражено район зосередження живої сили, озброєння та техніки противника. Саме звідти окупанти обстрілювали портові буксири та зернові баржі в Дніпро-Бузькому лимані. Ліквідовано сім рашистів та дві одиниці авто-бронетехніки, пункт базування зруйновано.

На Лівобережжі попередньо втрати противника складають 26 рашистів та два танки біля Олешок.

В Чорному морі корабельне угруповання в з семи кораблів маневрує вздовж узбережжя Криму. На бойовому чергуванні підводний ракетоносій, споряджений чотирма «Калібрами».

В морі помірний шторм, а, значить, є імовірне посилення мінної небезпеки.