З нагоди свята Віталій Кім нагородив 40 сержантів, які воюють на Південнобузькому напрямку

Коментарi:

Сьогодні, 18 листопада, Збройні сили України відзначають День сержанта.

Свято було встановлено Указом Президента України від 19 квітня 2019 року. Сьогодні сержантський та старшинський корпус довів свою особливу роль у житті військових колективів та став основою сучасного українського війська.

Роль сержантів у сучасному війську є надзвичайно важливою. Лідерські якості, знання, уміння, особистий приклад та професіоналізм кожного — це неодмінний і одна з головних запоруок високої боєздатності Сухопутних Військ та успішного виконання службових та бойових завдань. Тому розвиток сержантського корпусу – ключовий пріоритет реформування та розвитку Збройних Сил України.

З нагоди свята голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім особисто нагородив 40 сержантів, які працюють у нашому напрямку, цінними подарунками.

«Сержант є однією з ключових ланок військового устрою українського війська. Можливо, комусь може здатися, що ваша робота непомітна, проте це не так. У системі ЗСУ сержантський склад виконує багато завдань – від навчання та виховання особового складу до виконання безпосередньо бойових завдань. Ви, як і кожен військовослужбовець, з кожним днем ​​наближаєте нашу Перемогу», – зазначив Віталій Кім.

Глава області подякував присутнім за відповідальність, професіоналізм та мужність у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.