Гауляйтер Балицький повторив передсмертну шпаргалку Стремоусова

Коментарi:

Колаборанти у Запорізькій області панікують, готуючись до настання ЗСУ.

Українські військові визволили від росіян правий берег Херсонщини. Це спричинило чималу паніку у колаборантів на окупованому Запоріжжі, які бояться контрнаступу ЗСУ.

Гауляйтер Запоріжжя Євгеній Балицький прийшов на ефір до пропагандистів, де наговорив, що ситуація в регіоні нібито під контролем, пише «24 канал». Він сказав, що «ніякої паніки немає».

Цікаво, що саме ці слова перед тим, як ЗСУ звільнили Херсон, говорив Кирило Стремоусов – колишній гауляйтер Херсонщини, який нібито загинув у аварії. Смерть наздогнала Стремоусова якраз перед тим, як ЗСУ увійшли до Херсона.

Балицький заявив, що «ніхто Мелітополь, Токмак, Василівку, Енергодар та інші міста Запоріжжя не здасть». Іронічно, що те саме про Херсон говорив і Стремоусов. Втім, окупанти під тиском ЗСУ втекли з Херсона.

Заяви Стремоусова стали невідворотною точкою не лише для звільнення окупованих територій Херсонщини, а й загибелі зрадника. Враховуючи, що Балицький, як під копірку, повторив слова Стремоусова, йому варто вже подумати про «жест доброї волі» із Запоріжжя.

Що відомо про загибель Стремоусова

9 листопада пропагандистські медіа повідомили, що Стремоусов потрапив у ДТП і нібито загинув. Водій Стремусова нібито не впорався з керуванням, намагаючись уникнути зіткнення.

Перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський заявив, що інформацію про загибель Стремоусова не підтверджено. Водночас, радник голови ВП Олексій Арестович пов'язує смерть зрадника з роботою російських спецслужб.

У російських ЗМІ з'явилися кадри з місця аварії, де міг «загинути» Стремоусів. 11 листопада Стремоусова нібито поховали в окупованому Криму. Його ховали у відкритій труні, але з мантією, що прикривала обличчя.

Саме в день, коли відбувся ймовірний похорон Стремоусова, ЗСУ офіційно звільнили Херсон.