На водогоні Дніпро-Миколаїв зварювали пошкоджену трубу діаметром 1 метр 40 сантиметрів

Коментарi:

15 листопада завершився другий день ремонту водогону Дніпро-Миколаїв.

Тривали роботи на одній з чотирьох ушкоджених окупантами ділянок, – розповіли в «Миколаїввдоканалі». «Бригади цілий день «гралися» з трубою діаметром один метр сорок сантиметрів.

З одного боку водогону, що пролягає над землею, зварювальні роботи завершили у понеділок. У вівторок, 15 листопада, намагалися з’єднати трубу з вцілілою частиною. Не дуже це легко зробити з першого разу. Доведеться ще витратити час. Впораємося! Робимо все можливе» – , завірили в «Миколаїввдоканалі».

Тим часом, вода в Миколаєві 16 листопада подаватиметься зі зниженим тиском, в деяких будинках її не буде.
Нагадаємо, 15 листопада в місто Миколаїв подавалася вода зі зниженим тиском. Причиною був аварійний ремонт водопровідної мережі. За день з ремонт не змогли впоратися. «Як з’ясувалося 6 метрів залізобетонної труби зруйновано вщент.

Аби не наражати на небезпеку, бригади працюють лише вдень. Тому, на жаль, вимушені визнати, що ремонт не встигли завершити. Тож роботи будуть тривати 16 листопада, а тому в більшості будинків міста вода буде зі зниженим тиском, а, можливо, і взагалі відсутня», – повідомили в «Миколаїввдоканалі».