Журналісти, які висвітлювали візит Зеленського до Херсона, дорогою до Миколаєва потрапили під обстріл

Коментарi:

Група журналістів, яка була вчора разом із президентом України Володимиром Зеленським у Херсоні, потрапила по дорозі назад на виїзді з міста під обстріл.

Це сталося біля стели «Ворота Херсона» на Миколаївському шосе.

Журналісти, які прибули до Херсона разом із Володимиром Зеленським, їхали назад до Миколаєва трьома автобусами (сам президент на той час місто вже покинув).

Організатори прес-туру запропонували зробити зупинку буквально на п'ять хвилин, щоб сфотографувати стеллу. Організатори прес-туру запропонували зробити зупинку буквально на п'ять хвилин, щоб сфотографувати стеллу. До речі, саме там учора Зеленський провів велику церемонію нагородження. яка завершилася фотосесією із президентом.

І буквально через 3 хвилини після цього почався обстріл. Спочатку був один приліт. Впало за кількасот метрів від стелли, через секунд 40-50 прилетіло вдруге. Але били, зважаючи на все, не за стелою, а за енергооб'єктом, який знаходиться поблизу.

Багато журналістів, особливо іноземних, сильно перелякалися.

Організатори, які супроводжували пресу (це були військові), почали голосно кричати, щоби всі забігали в автобуси. Нікого вмовляти не довелося і команду виконали дуже швидко.

Буквально за 1-2 хвилини автобуси поїхали.

Більше прильотів не було.