В Чорному морі помічено ворожу субмарину, споряджену «Калібрами»

Коментарi:

Поточна оперативна обстановка на півдні України – на 13.30 15 листопада від ОК «Південь» ЗСУ.

Стабілізаційні заходи, які проводять Сили оборони, у щойно звільнених населених пунктах Херсонщини та Миколаївщини на правому березі Дніпра тривають. Поряд із цим наші підрозділи наносять вогневе ураження противнику на щойно облаштованих позиціях на лівому березі.

Протягом ночі, із застосуванням реактивних систем залпового вогню, артилерійських систем різного калібру та мінометів, ворог гатив по позиціях наших підрозділів та населених пунктах, прилеглих до лінії зіткнення у Бериславському районі Херсонщини.

Ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони, протягом ночі продовжували встановлювати вогневий контроль та наносити ураження по позиціях, пунктах базування, логістичних центрах та маршрутах противника. Попередньо є підтвердження знищення трьох одиниць автомобільної техніки.

У Чорному морі на чергуванні перебуває 11 ворожих кораблів та катерів, які маневрують уздовж південно-західного узбережжя тимчасово окупованого Криму. У тому числі ракетоносій, а саме – підводний човен, споряджений чотирма крилатими ракетами типу «Калібр».